PORTefølje

...et lille kig på mulighederne

Tryksager

I årenes løb har jeg lavet alverdens forskellige tryksager, lige fra flyers, løsblade og foldere til lookbooks, tekniske produktkataloger, prestigebrochurer, emballage og kæmpe udendørsbannere. Selv om verden bliver mere og mere digital, er papir stadig manges foretrukne medie.

Tekstforfatning

Min store forkærlighed for sprog er en af mine helt store styrker. Hvad enten teksten skal være på dansk eller engelsk, så kan jeg tilbyde copywriting af høj kvalitet. Jeg har masser af erfaring med bl.a. advertorials, salgstekster, SoMe, speaks, annoncer, artikler og meget andet. 

videoproduktion

Video er et fantastisk medie, som er let tilgængeligt for modtageren, hvad enten det drejer sig om firmapræsentationer, salgs- eller instruktionsvideoer, reklame eller informative film. Videoklip af kortere varighed er billige at producere og fungerer godt på f.eks Facebook og Instagram eller andre sociale medier.

Fotografi & billedbehandling

Ét billede siger mere end 1000 ord, og gode billeder kan ofte blive endnu bedre med den rette kærlige billedbehandling. Jeg har et skarpt øje, masser erfaring med fotooptagelser i form af produkt-, modelbilleder og packshots, og så er jeg en Jedi Master i Photoshop. Se et par eksempler herunder.